Každý týden nová nabídka jídel na jedno téma:

fullsizeoutput_3a63.jpeg

TO NEJLEPŠÍ OD ŠÉFKUCHAŘE

20. - 26. 3.

TO NEJLEPŠÍ OD ŠÉFKUCHAŘE,

ROBINA JAKUBÍČKA

Objemy a gramáže jsou uvedeny vždy za celý pokrm.

Domácí hovězí šunka v chilli marinádě se zeleným pepřem, škvarkový chléb 130 g 127,-

Dršťková polévka s konfitovaným česnekem a čerstvou majoránkou 0,33 l 59,-

Jehněčí koleno s omáčkou demiglace, bramborové pyré s listy baby špenátu 450 g 375,-

Vepřová líčka na houbách, špekové knedlíky 350 g 189,-

Zauzený hovězí brisket, salát z rajčat a polníčku s wasabi dipem 300 g 212,-

Čokoládové brownie s ořechy a ostružinovou pěnou 80 g 84,-

 

STÁLÝ JÍDELNÍ LÍSTEK

Objemy a gramáže jsou uvedeny vždy za celý pokrm.

PŘEDKRMY

Marinované kachní žaludky s chilli, česnekem a bobkovým listem,  pečivo 150 g 85,-

Masovo-játrová paštika, meruňková marmeláda s chilli,  pečivo 150 g 79,-

Nakládaný kozí sýr se sušenými rajčaty, olivami a česnekem, lístky rukoly, bylinková bageta 150 g 109,-

POLÉVKY

Pivovarská hovězí gulášová polévka s chilli 0,33 l 56,-

Valašská kyselica s houbami, masem uzeným na pivovarské zahradě, bramborami a sušenými švestkami 0,33 l 56,-

Drůbeží vývar s masem a zeleninou 0,33 l 56,-

PIVOVARSKÁ HOSTINA 

pro 5-8 osob

Škvarková pomazánka, celá kachna, seřezávané vepřové koleno, vepřový vrabec, červené a bílé zelí, variace knedlíků 4 kg 1335,-

HLAVNÍ JÍDLA

Pivovarský hovězí guláš s cibulí a křenem, chlebové knedlíky 400 g 179,-

Dušené hovězí srdce na slanině, cibulové kroupoto 400 g 168,-

Králičí hřbet na smetaně, brusinky, houskové knedlíky 400 g 204,-

Pečené vepřové koleno na tmavém ležáku, jablečná omáčka s křenem a majoránkou, mačkané brambory s cibulkou 450 g 175,-

Marinovaná vepřová žebra, hořčice, křen, domácí čalamáda, čerstvý chléb 700 g 198,-

Vepřový vrabec, moravské kysané dušené zelí, bramborové knedlíky 450 g 169,-

Vepřová panenka s houbovým ragú, pečené brambory 450 g 236,-

Pečená kachní čtvrť, medové červené zelí, variace knedlíků 500 g 278,-

Strapačky s trhaným kachním masem, zelím a vídeňskou cibulkou 350 g 179,-

Strapačky s grilovanou cuketou, rajčatovým pestem a polníčkem 350 g 163,-

Kuřecí prso marinované v bylinkách, máslová bramborová kaše s jarní cibulkou 350 g 186,-

Zauzený filet punkevního pstruha, pyré z karamelizovaného květáku s koprovým olejem 350 g 187,-

MALÁ JÍDLA

Masová tlačenka s cibulí a octem, čerstvý chléb 200 g 78,-

Škvarková pomazánka s cibulkou, čerstvý chléb 200 g 75,-

Trhané kachní maso v sádle s česnekem, čerstvý chléb 200 g 95,-

Pivní tvarůžková pomazánka,čerstvý chléb 200 g 99,-

DEZERTY

Tvarohový pivovarský dort 79,-

Jablečný řez se skořicí 68,-