RESTAURACE

DALEŠICKÉHO

PIVOVARU

"Z nežízně žízeň udělá teprve náš májový ležák". správce Francin

restaurace_2.jpg

POETICKÉ MÍSTO

Spojení krásného pivovaru, jak ho známe z Postřižin, příjemné restaurace, dalešického piva přímo od zdroje a kvalitní české kuchyně je základem pro fajn zážitek.

U jednoho STOLU

Zážitky se nejlépe prožívají ve spojení s nejbližšími. Zarezervujte si svůj stůl a sdílejte společný čas a místo.

IMG_9530.jpg
 

V malebném prostředí Vysočiny, na Horácku, nedaleko Třebíče, je zasazena obec Dalešice, uprostřed níž se hrdě tyčí dva pivovarské komíny. Když pod nimi odbočíte vlevo, ocitnete se v útulném prostředí bývalého sladovnického humna, nyní Pivovarské restaurace, ve které ochutnáte dalešická piva a tradiční kvalitní českou kuchyni.

Jídlům propůjčují chutě bylinky a ovoce sbírané na pivovarské zahradě, suroviny od místních statkářů a pečlivě vybíraných dvorních dodavatelů. Kromě klasické nabídky připravujeme také pravidelné gastroakce na různá témata. 

 

STARAJÍ SE O VÁS:

tři2.jpg

DUŠAN VAJBAR

náměstek pro gastronomii (executive chef)

Gastronomie není práce, ale životní styl. Je to droga, které když jednou podlehneš, neexistuje cesta ven. 

O jídle mluvit je vlastně zbytečné. To prostě musíš ochutnat, zažít...

 

JAN KOLEČKO

provozní a šéfčíšník

“Plac” je mi prostě souzený. Nevím, která práce by mě bavila a naplňovala víc!

Jsem trochu staromilec, to se pozná podle té mé propisky za uchem, ale to asi proto, že všechno tradiční, poctivé a opravdové je mi velmi blízké.

Největší motor? Spokojený host. V každém případě!

 

MICHAL LOPATÁŘ

kuchař

Už jako malý jsem se těšil, že pojedu k babičce, vylezu si na stoličku a budu s ní vařit :-D

Tato chuť do vaření mi zůstala až do teď. Jen místo babičky spolupracuji s kolegy, profi kuchaři, se kterými se vzájemně inspirujeme a nabíjíme energií. Prioritou je, aby byl host s výsledkem naší práce spokojený a rád se vracel (a abych babičce nedělal ostudu! :-D)

 

 

 
Kalendář APD 2019 final menší.jpg

 

cihlov%C3%A1+ze%C4%8F.jpg