RESTAURACE

DALEŠICKÉHO

PIVOVARU

"Z nežízně žízeň udělá teprve náš májový ležák". správce Francin

restaurace_2.jpg

POETICKÉ MÍSTO

Spojení krásného pivovaru, jak ho známe z Postřižin, příjemné restaurace, dalešického piva přímo od zdroje a kvalitní české kuchyně je základem pro fajn zážitek.

U jednoho STOLU

Zážitky se nejlépe prožívají ve spojení s nejbližšími. Zarezervujte si svůj stůl a sdílejte společný čas a místo.

IMG_9530.jpg
 

V malebném prostředí Vysočiny, na Horácku, nedaleko Třebíče, je zasazena obec Dalešice, uprostřed níž se hrdě tyčí dva pivovarské komíny. Když pod nimi odbočíte vlevo, ocitnete se v útulném prostředí bývalého sladovnického humna, nyní Pivovarské restaurace, ve které ochutnáte dalešická piva a tradiční kvalitní českou kuchyni.

Jídlům propůjčují chutě bylinky a ovoce sbírané na pivovarské zahradě, suroviny od místních statkářů a pečlivě vybíraných dvorních dodavatelů. Kromě klasické nabídky připravujeme také pravidelné gastroakce na různá témata. 

 

STARAJÍ SE O VÁS:

tři2.jpg

ROBIN JAKUBÍČEK

šéfkuchař

Kuchyně je jako můj domov. Mám tam svou rodinu a přátele.

Už dřív, ještě než jsem šel do školy, mi bylo jasné, který směr je pro mě správný. I na maškarní, jako malý kluk, jsem šel za kuchaře, věděl jsem, že mi zástěra sluší :-)

Ani šachy, ani matematika, nemohly vaření přebít... 

 

 

DUŠAN VAJBAR

náměstek pro gastronomii (executive chef)

Gastronomie není práce, ale životní styl. Je to droga, které když jednou podlehneš, neexistuje cesta ven. 

O jídle mluvit je vlastně zbytečné. To prostě musíš ochutnat, zažít...

 

JAN KOLEČKO

provozní a šéfčíšník

“Plac” je mi prostě souzený. Nevím, která práce by mě bavila a naplňovala víc!

Jsem trochu staromilec, to se pozná podle té mé propisky za uchem, ale to asi proto, že všechno tradiční, poctivé a opravdové je mi velmi blízké.

Největší motor? Spokojený host. V každém případě!